Gyerek programok > 2. oldal > Gyermekeknek - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gyerek programok > 2. oldal > 37 weboldal. Kategória leírása:

gyermekeknek.wyw.hu

Budavári Labirintus
Budavári Labirintus
http://www.labirintus.com

Családi programok a Labirintusban Minden családot izgalmas kalandokkal és játékokkal vár vasárnap délelőttönként, 10 és 12 óra között a Gyereklabirintus. Az első órában játékmesterünk vezetésével izgalmas fejtörők és ügyességi játékok teszik próbára a kicsiket, majd ezt követően mindannyian bemerészkedünk a barlangrendszer mélyébe, ahol egy érdekes és kalandos világ tárul fel a gyermekek és szüleik előtt. Előzetes bejelentkezés nem szükséges. A Labirintus ugyanígy szolgálhat gyerekzsúr helyszínéül is. Előzetes bejelentkezést követően szombat-vasárnap 15 és 18 óra között egy igazán különleges helyszínen, izgalmas, játékos kalandtúrával kibővítve ünnepelhetik meg születésnapjukat barátaikkal a legkisebbek.

www.labirintus.com
Zenebölcsi
Zenebölcsi
http://www.zenebolcsi.blog.hu/

Barátnőm, Cili évek óta tart több helyszínen nagy sikerrel zenés, mondókás baba-mama foglalkozásokat. Képek, videók, szavazás.

www.zenebolcsi.blog.hu
Mozgásfejlesztés
Mozgásfejlesztés
http://www.szebbenszeretnekjarni.hu/

Tapasztalataink azt mutatják, hogy nagy problémát jelent a szülők számára megtalálni gyermeküknek a megfelelő fejlesztést és a hozzáértő szakembereket. Adatbázisunkban összegyűjtjük a Magyarországon létező legismertebb terápiák egy-egy képviselőjét, így a gyermek számára komplex terápia összeállítása lehetséges. (Módszerek: gyógytorna, Pfaffenroth manuális terápia, Dévény speciális manuális technika, konduktív pedagógia, ergoterápia, Halliwick viziterápia, hippoterápia, alapozó terápia...). Emellett szülőklubot szervezünk, mely a mindennapi problémák megbeszélésének színtere. Szabadidős tevékenységeket is szervezünk a fogyatékkal élők számára, mint például táborozás, lovaglás. Igyekszünk minden fontos információt híreink között megjeleníteni és a legújabb fejlesztési módszerekről, segédeszközökről cikket írni minden hónapban.

www.szebbenszeretnekjarni.hu
Emlékkirándulás.hu - Programjaink 2007-ben
Emlékkirándulás.hu - Programjaink 2007-ben
http://emlekkirandulas.hu/main_original.htm

Gróf Batthyány Lajos, az első felelős miniszterelnök portréja, Két életút - egy barátság, Kodállyal és Bartókkal Budapesten

emlekkirandulas.hu
zsurok.hu - gyermekzsúr programok, zsúr animálás
zsurok.hu - gyermekzsúr programok, zsúr animálás
http://www.zsurok.hu

A zsurok.hu társulatának tagjai aktív előadóművészek és pedagógusok. Gyerekzsúr programjainkkal általában házhoz megyünk, de külső helyszínen is megvalósíthatóak. Születésnapi / ünnepi zsúr programjaink kétórás animátori tevékenységet tartalmaznak, melyek zenés, énekes-táncos foglalkozások, interaktív játékokkal. Összeállított zsúrműsoraink opcionálisak, minden kívánságot örömmel teljesítünk. - Babazsúr (2-4 éves korig ajánljuk) - Ovis zsúr (4-7 éves korig ajánljuk) - Sulis zsúr (7-10 éves korig ajánljuk) - Gyerekzsúr (0-10 éves korig ajánljuk) Az animáláson kívül a tevékenységek az alábbi programokkal is kiegészithetőek: - Bohócműsor - Gitárműsor - Arcfestés - Kézműves foglalkozás

www.zsurok.hu
szulinapibohoc.hu
szulinapibohoc.hu
http://www.szulinapibohoc.hu

Galagonya bohóc és barátainak ajánlata gyerekbulikhoz, szülinapi zsúrokhoz, gyereknapra..stb

www.szulinapibohoc.hu
Rajzolás oktatás
Rajzolás oktatás
http://www.elmetagito.hu/

Jobb agyféltekés rajzolás tanfolyam az Elmetágítónál Budapest 13. kerületében

www.elmetagito.hu
Helen Doron angol nyelvoktatás gyerekeknek - Budapest 16
Helen Doron angol nyelvoktatás gyerekeknek - Budapest 16
http://budapest16.helendoron.hu

Játékos angol nyelvoktatás gyerekeknek már 3 hónapos kortól egészen 14 éves korig. Nemzetközileg elismert egyedülálló módszer, szakképzett, kreatív nyelvtanárok. Gyermekbarát helyszín parkolási lehetőséggel Budapesten, a XVI. kerületben. Jöjjön el ingyenes bemutató foglalkozásunkra, legyen az angol gyermeke második anyanyelve!

budapest16.helendoron.hu
Gyerek szülinapi zsúr szervezés
Gyerek szülinapi zsúr szervezés
http://www.emi-gyerekprogramok.hu/

Színvonalas egyedi gyerekzsúr szervezés képzett és tapasztalt animátorokkal. Zenés animációs játokok, bűvészkedés, bábműsor és mini disco. Emi gyerekprogramok

www.emi-gyerekprogramok.hu
Gyerek és felnőtt szórakoztatás - Eurobangee játékok és foglalkozások
Gyerek és felnőtt szórakoztatás - Eurobangee játékok és foglalkozások
http://eurobungee.hu

Gyermek és felnőtt szórakoztató foglalkozások, trambulin, légvár, ugrálóvár, játékok üzemeltetése, bérlése.

eurobungee.hu
Családi nap: kreatív
Családi nap: kreatív
http://www.kreativprogramok.hu/hu/gyerekrendezvenyek.html

Azokat a felnőtteket, akik hisznek a mesékben és ott érzik igazán jól magukat, ahol a varázslat megszületik a gyerekek nagyon szeretik.

www.kreativprogramok.hu
Hangra banda! jótékonysági fesztivál - 8 zenekar egy este, délután csa
Hangra banda! jótékonysági fesztivál - 8 zenekar egy este, délután csa
http://www.hangrabanda.hu

Hangra banda! jótékonysági fesztivál – 8 zenekar egy este, délután családi nap 2012. június 2. Budapest, Akvárium Klub 2012. június 2-án „Hangra banda!” címmel nagyszabású jótékonysági fesztiválnak ad otthont a budapesti Akvárium Klub (a korábbi Gödör). Déltől családi programokkal várják az érdeklődőket, este pedig hét, a fiatalok körében népszerű rock és underground zenekar ad koncertet. A teljes bevételt rászoruló gyermekek táboroztatására fordítják. 12.00-tól a fesztivál családi programokkal is kedveskedik az idelátogatóknak: arcfestés, gyöngyözés, szélforgó-készítés, agyagozás, drámajáték, mesesarok és bábozás, Kincskereső ügyességi akadálypálya, játékok és tombola várja az idelátogatókat. Végül 17.00-tól a Földlakó lemezével a kicsik körében oly népszerű Hahó együttes koncertjével zárul családi program.

www.hangrabanda.hu
Családi rafting kisgyerekeknek 4 éves kortól Szlovéniában
Családi rafting kisgyerekeknek 4 éves kortól Szlovéniában
http://socarider.com/

Rafting kicsiknek és nagyoknak. Vadvízi túrák kisgyermekes családok részére. A rafting helyszínét úgy választjuk meg, hogy biztonságos legyen a gyerekeknek, ugyanakkor élvezetes maradjon a felnőtteknek. Így a gyerekek is aktív részesei lehetnek a túrának! Legyen együtt a család!

socarider.com
Gyermek balett Budapesten
Gyermek balett Budapesten
http://www.gyermekbalett.hu

Mit adhat gyermekének a klasszikus balett oktatás? Önfegyelmet, munkamorált, arányos izomzatot és szép tartást. A művészeti nevelés segíti a gyermekeket, hogy toleráns és kulturált, a művészetek befogadására és értékelésére nyitott személyiséggé váljanak. A gyermekek megtapasztalják a helyes testtartást, a ritmusok alkalmazását a mindennapokban. Mi a gyermek balett oktatást komolyan vesszük, és szeretnénk, hogy akik hozzánk járnak, azok is komolyan vegyék.

www.gyermekbalett.hu
Holló együttes - gyerekműsor, program gyerekeknek
Holló együttes - gyerekműsor, program gyerekeknek
http://hollo.iwk.hu/gyerekmusorok/

A Holló Együttes 30 éves előadóművészi múlttal, gyerekeknek szóló műsoraival nyújt élményt és szórakozást gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. Gyerekműsoraik, köztük az interaktív gyerekműsorok, elengedhetetlen részei a a szabadtéri, kulturális és szabadidős minőségi rendezvényeknek. Gyerekprogram Holló együttes nélkül szinte elképzelhetetlen. Műsorrendelés , ajánlatkérés az együttes honlapján feltüntetett bármely elérhetőségen lehetséges. Ízelítőül tekintsen bele YouTube-on elhelyezett videoklipjeinkbe : www.youtube.com/playlist?list=PL91B785FBB46D9A8A

hollo.iwk.hu
Oldal leírása
gyermekeknek.wyw.hu: Gyermekeknek: Gyerek oldalak, gyermek játékok, játékboltok, online játékok gyerekeknek, táborozás, gyermek pályázatok.
Gyűjteményünkben 726 válogatott gyermekeknek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 726 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 373038