Gyerek programok > 2. oldal > Gyermekeknek - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gyerek programok > 2. oldal > 40 weboldal. Kategória leírása:

gyermekeknek.wyw.hu

Almafa Gyerekház, Pomáz
Almafa Gyerekház, Pomáz
http://www.almafagyerekhaz.hu

Egy olyan hely, ahova szívesen járnak Gyerekek és Szüleik, mert mindig találnak érdekes, izgalmas, fejlesztő és szórakozató programokat. Gyertek el és próbáljátok ki Ti is! Szeretettel várunk!

www.almafagyerekhaz.hu
Mátyus Lovas Udvarház
Mátyus Lovas Udvarház
http://www.matyusudvarhaz.hu/programok_aktualis.html

Állandó programok: Lovaglás, kocsikázás, játszótér. Aktuális programok: húsvét, ballagás, pünkösd, gyermeknap.

www.matyusudvarhaz.hu
szulinapibohoc.hu
szulinapibohoc.hu
http://www.szulinapibohoc.hu

Galagonya bohóc és barátainak ajánlata gyerekbulikhoz, szülinapi zsúrokhoz, gyereknapra..stb

www.szulinapibohoc.hu
Rajzolás oktatás
Rajzolás oktatás
http://www.elmetagito.hu/

Jobb agyféltekés rajzolás tanfolyam az Elmetágítónál Budapest 13. kerületében

www.elmetagito.hu
Helen Doron angol nyelvoktatás gyerekeknek - Budapest 16
Helen Doron angol nyelvoktatás gyerekeknek - Budapest 16
http://budapest16.helendoron.hu

Játékos angol nyelvoktatás gyerekeknek már 3 hónapos kortól egészen 14 éves korig. Nemzetközileg elismert egyedülálló módszer, szakképzett, kreatív nyelvtanárok. Gyermekbarát helyszín parkolási lehetőséggel Budapesten, a XVI. kerületben. Jöjjön el ingyenes bemutató foglalkozásunkra, legyen az angol gyermeke második anyanyelve!

budapest16.helendoron.hu
Falovacska muzsika és Kerekítő Bábos torna baba-mama foglalkozás
Falovacska muzsika és Kerekítő Bábos torna baba-mama foglalkozás
http://www.falovacska.hu

A foglalkozások 0-3 éves korú gyermekeknek és szüleinek szólnak, akik szeretnek énekelni, mondókázni, ölbeli játékokat játszani. A foglalkozásokon ölbeli játékok, népköltések, népdalok és élő hangszerjáték nyomán születik meg a játék öröme. A magyar néphagyományból merített mondókák, dalok, ölbeli játékok (höcögtetők, lovagoltatók, altatók, hintáztatók) világába kalandozhatunk, illetve megismerjük más népek dalait is.

www.falovacska.hu
Gyerek balett
Gyerek balett
http://www.balett-gyerekeknek.hu

Az Ön gyermeke is a Diótörő operaházi előadása alatt döntötte el, hogy balettozni szeretne? Balettiskolámban megvalósíthatja álmát, és balett hercegnővé/herceggé változhat, a színpadi bemutatókon pedig beleképzelheti magát a balett előadások varázslatos világába. A balettnek a testmozgáson kívül számos jótékony hatása van. A balettórák és balett előadások látogatásával fejlődik a gyermek képzelőtehetsége, megkedveli a komolyzenét, az egész balettel kapcsolatos kultúrát, és sokkal nyitottabb lesz a művészetekre. Ezen kívül gyermeke óvodai és iskolai tevékenysége is sokkal aktívabb és produktívabb lesz a többiekhez képest.

www.balett-gyerekeknek.hu
Gyermek balett Budapesten
Gyermek balett Budapesten
http://www.gyermekbalett.hu

Mit adhat gyermekének a klasszikus balett oktatás? Önfegyelmet, munkamorált, arányos izomzatot és szép tartást. A művészeti nevelés segíti a gyermekeket, hogy toleráns és kulturált, a művészetek befogadására és értékelésére nyitott személyiséggé váljanak. A gyermekek megtapasztalják a helyes testtartást, a ritmusok alkalmazását a mindennapokban. Mi a gyermek balett oktatást komolyan vesszük, és szeretnénk, hogy akik hozzánk járnak, azok is komolyan vegyék.

www.gyermekbalett.hu
zsurok.hu - gyermekzsúr programok, zsúr animálás
zsurok.hu - gyermekzsúr programok, zsúr animálás
http://www.zsurok.hu

A zsurok.hu társulatának tagjai aktív előadóművészek és pedagógusok. Gyerekzsúr programjainkkal általában házhoz megyünk, de külső helyszínen is megvalósíthatóak. Születésnapi / ünnepi zsúr programjaink kétórás animátori tevékenységet tartalmaznak, melyek zenés, énekes-táncos foglalkozások, interaktív játékokkal. Összeállított zsúrműsoraink opcionálisak, minden kívánságot örömmel teljesítünk. - Babazsúr (2-4 éves korig ajánljuk) - Ovis zsúr (4-7 éves korig ajánljuk) - Sulis zsúr (7-10 éves korig ajánljuk) - Gyerekzsúr (0-10 éves korig ajánljuk) Az animáláson kívül a tevékenységek az alábbi programokkal is kiegészithetőek: - Bohócműsor - Gitárműsor - Arcfestés - Kézműves foglalkozás

www.zsurok.hu
Gyerek szülinapi zsúr szervezés
Gyerek szülinapi zsúr szervezés
http://www.emi-gyerekprogramok.hu/

Színvonalas egyedi gyerekzsúr szervezés képzett és tapasztalt animátorokkal. Zenés animációs játokok, bűvészkedés, bábműsor és mini disco. Emi gyerekprogramok

www.emi-gyerekprogramok.hu
Mozgásfejlesztés korcsolyával
Mozgásfejlesztés korcsolyával
http://gorkorcsolya.hupont.hu

A honlap bemutatja egy Magyarországon új sportág, a művészi görkorcsolyázás jótékony hatására. Lehetőséget kínál gyermekeknek és szülőknek a sport elkezdésére és a versenysportra, továbbá a mozgásfejlesztéssel foglalkozik, ír a korcsolyázás mozgásfejlesztő hatásáról és a tanulási képességek fejlesztésében játszott szerepéről.

gorkorcsolya.hupont.hu
Mesemanók
Mesemanók
http://www.mesemanok.hu/

Játékos interaktív gyerekműsor zenével, énekkel. Kiválóan fejleszti a gyerekeket és közben szórakoztat is.

www.mesemanok.hu
Arcfestés.net
Arcfestés.net
http://arcfestes.net

Kérje arcfestési szolgáltatásunkat, ha szeretne jó hangulatot varázsolni a gyerekek által látogatott rendezvényekre. A gyerekekből pillangót, vagy oroszlánt varázsolunk percek alatt.

arcfestes.net
Zenebölcsi
Zenebölcsi
http://www.zenebolcsi.blog.hu/

Barátnőm, Cili évek óta tart több helyszínen nagy sikerrel zenés, mondókás baba-mama foglalkozásokat. Képek, videók, szavazás.

www.zenebolcsi.blog.hu
Családi nap: kreatív
Családi nap: kreatív
http://www.kreativprogramok.hu/hu/gyerekrendezvenyek.html

Azokat a felnőtteket, akik hisznek a mesékben és ott érzik igazán jól magukat, ahol a varázslat megszületik a gyerekek nagyon szeretik.

www.kreativprogramok.hu
Oldal leírása
gyermekeknek.wyw.hu: Gyermekeknek: Gyerek oldalak, gyermek játékok, játékboltok, online játékok gyerekeknek, táborozás, gyermek pályázatok.
Gyűjteményünkben 862 válogatott gyermekeknek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 862 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 428093