Talált weboldalak ebben a kategóriában: 2. oldal, 39 weboldal.
Kategória leírása:

gyermekeknek.wyw.hu


Hirdetés
Falovacska muzsika és Kerekítő Bábos torna baba-mama foglalkozás
Falovacska muzsika és Kerekítő Bábos torna baba-mama foglalkozás
http://www.falovacska.hu

A foglalkozások 0-3 éves korú gyermekeknek és szüleinek szólnak, akik szeretnek énekelni, mondókázni, ölbeli játékokat játszani. A foglalkozásokon ölbeli játékok, népköltések, népdalok és élő hangszerjáték nyomán születik meg a játék öröme. A magyar néphagyományból merített mondókák, dalok, ölbeli játékok (höcögtetők, lovagoltatók, altatók, hintáztatók) világába kalandozhatunk, illetve megismerjük más népek dalait is.

www.falovacska.hu
Gyerek balett
Gyerek balett
http://www.balett-gyerekeknek.hu

Az Ön gyermeke is a Diótörő operaházi előadása alatt döntötte el, hogy balettozni szeretne? Balettiskolámban megvalósíthatja álmát, és balett hercegnővé/herceggé változhat, a színpadi bemutatókon pedig beleképzelheti magát a balett előadások varázslatos világába. A balettnek a testmozgáson kívül számos jótékony hatása van. A balettórák és balett előadások látogatásával fejlődik a gyermek képzelőtehetsége, megkedveli a komolyzenét, az egész balettel kapcsolatos kultúrát, és sokkal nyitottabb lesz a művészetekre. Ezen kívül gyermeke óvodai és iskolai tevékenysége is sokkal aktívabb és produktívabb lesz a többiekhez képest.

www.balett-gyerekeknek.hu
Gyermek balett Budapesten
Gyermek balett Budapesten
http://www.gyermekbalett.hu

Mit adhat gyermekének a klasszikus balett oktatás? Önfegyelmet, munkamorált, arányos izomzatot és szép tartást. A művészeti nevelés segíti a gyermekeket, hogy toleráns és kulturált, a művészetek befogadására és értékelésére nyitott személyiséggé váljanak. A gyermekek megtapasztalják a helyes testtartást, a ritmusok alkalmazását a mindennapokban. Mi a gyermek balett oktatást komolyan vesszük, és szeretnénk, hogy akik hozzánk járnak, azok is komolyan vegyék.

www.gyermekbalett.hu
zsurok.hu - gyermekzsúr programok, zsúr animálás
zsurok.hu - gyermekzsúr programok, zsúr animálás
http://www.zsurok.hu

A zsurok.hu társulatának tagjai aktív előadóművészek és pedagógusok. Gyerekzsúr programjainkkal általában házhoz megyünk, de külső helyszínen is megvalósíthatóak. Születésnapi / ünnepi zsúr programjaink kétórás animátori tevékenységet tartalmaznak, melyek zenés, énekes-táncos foglalkozások, interaktív játékokkal. Összeállított zsúrműsoraink opcionálisak, minden kívánságot örömmel teljesítünk. - Babazsúr (2-4 éves korig ajánljuk) - Ovis zsúr (4-7 éves korig ajánljuk) - Sulis zsúr (7-10 éves korig ajánljuk) - Gyerekzsúr (0-10 éves korig ajánljuk) Az animáláson kívül a tevékenységek az alábbi programokkal is kiegészithetőek: - Bohócműsor - Gitárműsor - Arcfestés - Kézműves foglalkozás

www.zsurok.hu
Gyerek szülinapi zsúr szervezés
Gyerek szülinapi zsúr szervezés
http://www.emi-gyerekprogramok.hu/

Színvonalas egyedi gyerekzsúr szervezés képzett és tapasztalt animátorokkal. Zenés animációs játokok, bűvészkedés, bábműsor és mini disco. Emi gyerekprogramok

www.emi-gyerekprogramok.hu
Mozgásfejlesztés korcsolyával
Mozgásfejlesztés korcsolyával
http://gorkorcsolya.hupont.hu

A honlap bemutatja egy Magyarországon új sportág, a művészi görkorcsolyázás jótékony hatására. Lehetőséget kínál gyermekeknek és szülőknek a sport elkezdésére és a versenysportra, továbbá a mozgásfejlesztéssel foglalkozik, ír a korcsolyázás mozgásfejlesztő hatásáról és a tanulási képességek fejlesztésében játszott szerepéről.

gorkorcsolya.hupont.hu
Mesemanók
Mesemanók
http://www.mesemanok.hu/

Játékos interaktív gyerekműsor zenével, énekkel. Kiválóan fejleszti a gyerekeket és közben szórakoztat is.

www.mesemanok.hu
Arcfestés.net
Arcfestés.net
http://arcfestes.net

Kérje arcfestési szolgáltatásunkat, ha szeretne jó hangulatot varázsolni a gyerekek által látogatott rendezvényekre. A gyerekekből pillangót, vagy oroszlánt varázsolunk percek alatt.

arcfestes.net
Zenebölcsi
Zenebölcsi
http://www.zenebolcsi.blog.hu/

Barátnőm, Cili évek óta tart több helyszínen nagy sikerrel zenés, mondókás baba-mama foglalkozásokat. Képek, videók, szavazás.

www.zenebolcsi.blog.hu
Családi nap: kreatív
Családi nap: kreatív
http://www.kreativprogramok.hu/hu/gyerekrendezvenyek.html

Azokat a felnőtteket, akik hisznek a mesékben és ott érzik igazán jól magukat, ahol a varázslat megszületik a gyerekek nagyon szeretik.

www.kreativprogramok.hu
Gyerek és felnőtt szórakoztatás - Eurobangee játékok és foglalkozások
Gyerek és felnőtt szórakoztatás - Eurobangee játékok és foglalkozások
http://eurobungee.hu

Gyermek és felnőtt szórakoztató foglalkozások, trambulin, légvár, ugrálóvár, játékok üzemeltetése, bérlése.

eurobungee.hu
Hangra banda! jótékonysági fesztivál - 8 zenekar egy este, délután csa
Hangra banda! jótékonysági fesztivál - 8 zenekar egy este, délután csa
http://www.hangrabanda.hu

Hangra banda! jótékonysági fesztivál – 8 zenekar egy este, délután családi nap 2012. június 2. Budapest, Akvárium Klub 2012. június 2-án „Hangra banda!” címmel nagyszabású jótékonysági fesztiválnak ad otthont a budapesti Akvárium Klub (a korábbi Gödör). Déltől családi programokkal várják az érdeklődőket, este pedig hét, a fiatalok körében népszerű rock és underground zenekar ad koncertet. A teljes bevételt rászoruló gyermekek táboroztatására fordítják. 12.00-tól a fesztivál családi programokkal is kedveskedik az idelátogatóknak: arcfestés, gyöngyözés, szélforgó-készítés, agyagozás, drámajáték, mesesarok és bábozás, Kincskereső ügyességi akadálypálya, játékok és tombola várja az idelátogatókat. Végül 17.00-tól a Földlakó lemezével a kicsik körében oly népszerű Hahó együttes koncertjével zárul családi program.

www.hangrabanda.hu
Csipcsirip
Csipcsirip
http://csipcsirip.tar.hu/

Országos Eseménynaptár, Családi- baráti Programok Ötlettára

csipcsirip.tar.hu
Babafalva - Programajánló
Babafalva - Programajánló
http://www.babafalva.hu/portal/modules.php?name=Kalender

Babafalva - Programajánló.

www.babafalva.hu
Emlékkirándulás.hu - Programjaink 2007-ben
Emlékkirándulás.hu - Programjaink 2007-ben
http://emlekkirandulas.hu/main_original.htm

Gróf Batthyány Lajos, az első felelős miniszterelnök portréja, Két életút - egy barátság, Kodállyal és Bartókkal Budapesten

emlekkirandulas.hu
Családi rafting kisgyerekeknek 4 éves kortól Szlovéniában
Családi rafting kisgyerekeknek 4 éves kortól Szlovéniában
http://socarider.com/

Rafting kicsiknek és nagyoknak. Vadvízi túrák kisgyermekes családok részére. A rafting helyszínét úgy választjuk meg, hogy biztonságos legyen a gyerekeknek, ugyanakkor élvezetes maradjon a felnőtteknek. Így a gyerekek is aktív részesei lehetnek a túrának! Legyen együtt a család!

socarider.com
Piti pénzért gyermekprogramok
Piti pénzért gyermekprogramok
http://www.penzugyiterkep.hu/category/piti-penzert-program

Blogomban, rendszeresen olvashatsz olyan gyerekprogramokról, amik kevés pénzbe kerülnek. Kattints a linkre, hogy ne maradjatok le a legújabb olcsó gyerekprogramról

www.penzugyiterkep.hu
Testfestés.biz
Testfestés.biz
http://testfestes.biz

Remek test- és arcfestéseket készítenek gyermekeknek személyes események alkalmára a vállalkozás művészei.

testfestes.biz
Holló együttes - gyerekműsor, program gyerekeknek
Holló együttes - gyerekműsor, program gyerekeknek
http://hollo.iwk.hu/gyerekmusorok/

A Holló Együttes 30 éves előadóművészi múlttal, gyerekeknek szóló műsoraival nyújt élményt és szórakozást gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. Gyerekműsoraik, köztük az interaktív gyerekműsorok, elengedhetetlen részei a a szabadtéri, kulturális és szabadidős minőségi rendezvényeknek. Gyerekprogram Holló együttes nélkül szinte elképzelhetetlen. Műsorrendelés , ajánlatkérés az együttes honlapján feltüntetett bármely elérhetőségen lehetséges. Ízelítőül tekintsen bele YouTube-on elhelyezett videoklipjeinkbe : www.youtube.com/playlist?list=PL91B785FBB46D9A8A

hollo.iwk.hu

Hirdetés

Előző lap 1 [2] Következő lap
Aktív linkek: 851 | Várakozó linkek: 3 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 426226