Gyorsmenü megjelenítése
 Talált weboldalak ebben a kategóriában: 2. oldal, 50 weboldal.
Kategória leírása:

Linkek

szulinapibohoc.hu
szulinapibohoc.hu
http://www.szulinapibohoc.hu

Galagonya bohóc és barátainak ajánlata gyerekbulikhoz, szülinapi zsúrokhoz, gyereknapra..stb  

www.szulinapibohoc.hu
Rajzolás oktatás
Rajzolás oktatás
http://www.elmetagito.hu/

Jobb agyféltekés rajzolás tanfolyam az Elmetágítónál Budapest 13. kerületében  

www.elmetagito.hu
Helen Doron angol nyelvoktatás gyerekeknek - Budapest 16
Helen Doron angol nyelvoktatás gyerekeknek - Budapest 16
http://budapest16.helendoron.hu

Játékos angol nyelvoktatás gyerekeknek már 3 hónapos kortól egészen 14 éves korig. Nemzetközileg elismert egyedülálló módszer, szakképzett, kreatív nyelvtanárok. Gyermekbarát helyszín parkolási lehetőséggel Budapesten, a XVI. kerületben. Jöjjön el ingyenes bemutató foglalkozásunkra, legyen az angol gyermeke második anyanyelve!  

budapest16.helendoron.hu
Zsófia Hajó - gyerekzsúr, születésnap
Zsófia Hajó - gyerekzsúr, születésnap
http://www.zsofiahajo.hu/privat-partik/gyerekzsur/

Lepje meg gyermekét egy felejthetetlen szülinapi zsúrral a a Zsófia Rendezvényhajón megrendezésre kerülő Minimax Családi Hajón! Élvezzék a dunai hajózás minden szépségét, a fedélzeten frissen elkészített ételeket, színes programokat, amit csak Budapest egyik legújabb és legmodernebb sétahajója nyújthat!  

www.zsofiahajo.hu
Falovacska muzsika és Kerekítő Bábos torna baba-mama foglalkozás
Falovacska muzsika és Kerekítő Bábos torna baba-mama foglalkozás
http://www.falovacska.hu

A foglalkozások 0-3 éves korú gyermekeknek és szüleinek szólnak, akik szeretnek énekelni, mondókázni, ölbeli játékokat játszani. A foglalkozásokon ölbeli játékok, népköltések, népdalok és élő hangszerjáték nyomán születik meg a játék öröme. A magyar néphagyományból merített mondókák, dalok, ölbeli játékok (höcögtetők, lovagoltatók, altatók, hintáztatók) világába kalandozhatunk, illetve megismerjük más népek dalait is.  

www.falovacska.hu
Gyerek balett
Gyerek balett
http://www.balett-gyerekeknek.hu

Az Ön gyermeke is a Diótörő operaházi előadása alatt döntötte el, hogy balettozni szeretne? Balettiskolámban megvalósíthatja álmát, és balett hercegnővé/herceggé változhat, a színpadi bemutatókon pedig beleképzelheti magát a balett előadások varázslatos világába. A balettnek a testmozgáson kívül számos jótékony hatása van. A balettórák és balett előadások látogatásával fejlődik a gyermek képzelőtehetsége, megkedveli a komolyzenét, az egész balettel kapcsolatos kultúrát, és sokkal nyitottabb lesz a művészetekre. Ezen kívül gyermeke óvodai és iskolai tevékenysége is sokkal aktívabb és produktívabb lesz a többiekhez képest.  

www.balett-gyerekeknek.hu
Gyermek balett Budapesten
Gyermek balett Budapesten
http://www.gyermekbalett.hu

Mit adhat gyermekének a klasszikus balett oktatás? Önfegyelmet, munkamorált, arányos izomzatot és szép tartást. A művészeti nevelés segíti a gyermekeket, hogy toleráns és kulturált, a művészetek befogadására és értékelésére nyitott személyiséggé váljanak. A gyermekek megtapasztalják a helyes testtartást, a ritmusok alkalmazását a mindennapokban. Mi a gyermek balett oktatást komolyan vesszük, és szeretnénk, hogy akik hozzánk járnak, azok is komolyan vegyék.  

www.gyermekbalett.hu
Bodrog-ártér vízitúra
Bodrog-ártér vízitúra
http://www.altura.hu/tura-kikapcsolodas-utazas-kaland-kirandulas/vizitura-a- ...

Vízitúra, a legjobb aktív kaland. Megárad a Bodrog áprilisban, mintha el akarná nyelni a világot. A Velencei-tó nagyságú vízen( Bodrog-ártér) bámulatos, ritkán látható vízi világ mutatja ilyenkor kincseit. Csupa szépség mindenütt: földön és vízen. Este tábortűz, jóízű bográcsos, beszélgetés, nevetés. Jó kis kaland ez - akár az egész családnak is. Aktív pihenés egy hétvégén.  

www.altura.hu
zsurok.hu - gyermekzsúr programok, zsúr animálás
zsurok.hu - gyermekzsúr programok, zsúr animálás
http://www.zsurok.hu

A zsurok.hu társulatának tagjai aktív előadóművészek és pedagógusok. Gyerekzsúr programjainkkal általában házhoz megyünk, de külső helyszínen is megvalósíthatóak. Születésnapi / ünnepi zsúr programjaink kétórás animátori tevékenységet tartalmaznak, melyek zenés, énekes-táncos foglalkozások, interaktív játékokkal. Összeállított zsúrműsoraink opcionálisak, minden kívánságot örömmel teljesítünk. - Babazsúr (2-4 éves korig ajánljuk) - Ovis zsúr (4-7 éves korig ajánljuk) - Sulis zsúr (7-10 éves korig ajánljuk) - Gyerekzsúr (0-10 éves korig ajánljuk) Az animáláson kívül a tevékenységek az alábbi programokkal is kiegészithetőek: - Bohócműsor - Gitárműsor - Arcfestés - Kézműves foglalkozás  

www.zsurok.hu
Gyerek szülinapi zsúr szervezés
Gyerek szülinapi zsúr szervezés
http://www.emi-gyerekprogramok.hu/

Színvonalas egyedi gyerekzsúr szervezés képzett és tapasztalt animátorokkal. Zenés animációs játokok, bűvészkedés, bábműsor és mini disco. Emi gyerekprogramok  

www.emi-gyerekprogramok.hu
Úszásoktatás gyerekeknek
Úszásoktatás gyerekeknek
http://www.uszasoktatas.eu

Tanuszodánk Vecsésen található, ahol hétköznaponként az óvodásokat és kisiskolásokat várjuk úszásoktatási tanfolyamainkra, míg hétvégente a legkisebbek vehetnek részt babaúszási foglalkozásainkon.  

www.uszasoktatas.eu
Mozgásfejlesztés korcsolyával
Mozgásfejlesztés korcsolyával
http://gorkorcsolya.hupont.hu

A honlap bemutatja egy Magyarországon új sportág, a művészi görkorcsolyázás jótékony hatására. Lehetőséget kínál gyermekeknek és szülőknek a sport elkezdésére és a versenysportra, továbbá a mozgásfejlesztéssel foglalkozik, ír a korcsolyázás mozgásfejlesztő hatásáról és a tanulási képességek fejlesztésében játszott szerepéről.  

gorkorcsolya.hupont.hu
Mesemanók
Mesemanók
http://www.mesemanok.hu/

Játékos interaktív gyerekműsor zenével, énekkel. Kiválóan fejleszti a gyerekeket és közben szórakoztat is.  

www.mesemanok.hu
Arcfestés.net
Arcfestés.net
http://arcfestes.net

Kérje arcfestési szolgáltatásunkat, ha szeretne jó hangulatot varázsolni a gyerekek által látogatott rendezvényekre. A gyerekekből pillangót, vagy oroszlánt varázsolunk percek alatt.  

arcfestes.net
Zenebölcsi
Zenebölcsi
http://www.zenebolcsi.blog.hu/

Barátnőm, Cili évek óta tart több helyszínen nagy sikerrel zenés, mondókás baba-mama foglalkozásokat. Képek, videók, szavazás.  

www.zenebolcsi.blog.hu
Családi nap: kreatív
Családi nap: kreatív
http://www.kreativprogramok.hu/hu/gyerekrendezvenyek.html

Azokat a felnőtteket, akik hisznek a mesékben és ott érzik igazán jól magukat, ahol a varázslat megszületik a gyerekek nagyon szeretik.  

www.kreativprogramok.hu
Észak-pesti gyerekprogramok
Észak-pesti gyerekprogramok
http://www.jatektar.info/

Észak-pesti kerületekben megrendezésre kerülő gyerekprogramok, családi rendezvények gyűjtőoldala  

www.jatektar.info
Gyerek és felnőtt szórakoztatás - Eurobangee játékok és foglalkozások
Gyerek és felnőtt szórakoztatás - Eurobangee játékok és foglalkozások
http://eurobungee.hu

Gyermek és felnőtt szórakoztató foglalkozások, trambulin, légvár, ugrálóvár, játékok üzemeltetése, bérlése.  

eurobungee.hu
The Human Body kiállítás
The Human Body kiállítás
http://azemberitest.hu/

The Human Body, azaz az Ember Test kiállítás megtekinthető 2012. február 24-től a belváros szívében, a Váci 1 Üzletházban. Egy életre szóló élményt kínál mindenki számára, hiszen betekintés nyerhetünk saját testünk, szerveink működésébe. A kiállítás pedagógusok és diákok számára is hasznos, oktató célú információ, ahol egyaránt megérthetik és élvezhetik a látottakat.  

azemberitest.hu
Hangra banda! jótékonysági fesztivál - 8 zenekar egy este, délután csa
Hangra banda! jótékonysági fesztivál - 8 zenekar egy este, délután csa
http://www.hangrabanda.hu

Hangra banda! jótékonysági fesztivál – 8 zenekar egy este, délután családi nap 2012. június 2. Budapest, Akvárium Klub 2012. június 2-án „Hangra banda!” címmel nagyszabású jótékonysági fesztiválnak ad otthont a budapesti Akvárium Klub (a korábbi Gödör). Déltől családi programokkal várják az érdeklődőket, este pedig hét, a fiatalok körében népszerű rock és underground zenekar ad koncertet. A teljes bevételt rászoruló gyermekek táboroztatására fordítják. 12.00-tól a fesztivál családi programokkal is kedveskedik az idelátogatóknak: arcfestés, gyöngyözés, szélforgó-készítés, agyagozás, drámajáték, mesesarok és bábozás, Kincskereső ügyességi akadálypálya, játékok és tombola várja az idelátogatókat. Végül 17.00-tól a Földlakó lemezével a kicsik körében oly népszerű Hahó együttes koncertjével zárul családi program.  

www.hangrabanda.hu

Előző lap 1 [2] 3 Következő lap