Gyerek programok > Gyermekeknek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gyerek programok > 34 weboldal. Kategória leírása: Programok, események: Családi programok, gyerek programok, gyermeknap, gyermek fesztivál, programok gyerekeknek.

gyermekeknek.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Egyszervolt - Programajánló
http://egyszervolt.hu/progajanlo/

Családi programok - helyszín, téma, időpont szerinti keresés.

Egyszervolt - Programajánló
Családinet - Programajánló
http://www.csaladinet.hu/hirek/szabadido/programajanlo_csaladdal_gyerekkel/

Programajánló családdal, gyermekekkel.

Családinet - Programajánló
Mini News
http://www.mininews.hu/

Mini News - Gyermekprogramok.

Mini News
Fővárosi Nagycirkusz
http://www.maciva.hu/

A Fővárosi Nagycirkusz Budapesten a XIV. Kerületben található, a Városligetben a Fővárosi Állat és Növénykert, illetve a Vidámpark között helyezkedik el.

Fővárosi Nagycirkusz
Országos családi program ajánló portál
http://www.gyerekprogram.hu

Oldalunkon különböző családi szabadidős programokhoz talál helyszíneket, időpontokat,akárhol is él az országban. Töltse szabadidejét gyermekével és keressen progamokat nálunk a következő témákban: állatkert, bábszínház, múzeumok és kiállítások, koncertek és fesztiválok,parkok, sport rendezvények, kirándulások. Mi segítünk önnek a program kiválasztásában! Töltsön több időt gyermekével és válasszon programot a hétvégére segítségünkkel!

Országos családi program ajánló portál
Csiri-biri fejlesztő foglalkozások
http://www.csiri-biri.hu

Játékos fejlesztő foglalkozás 4 év alatti gyerekeknek.

Csiri-biri fejlesztő foglalkozások
Babafalva - Programajánló
http://www.babafalva.hu/

Babafalva - Programajánló.

Babafalva - Programajánló
Csipcsirip
http://csipcsirip.tar.hu/

Országos Eseménynaptár, Családi- baráti Programok Ötlettára

Csipcsirip
Almafa Gyerekház, Pomáz
http://www.almafagyerekhaz.hu

Egy olyan hely, ahova szívesen járnak Gyerekek és Szüleik, mert mindig találnak érdekes, izgalmas, fejlesztő és szórakozató programokat. Gyertek el és próbáljátok ki Ti is! Szeretettel várunk!

Almafa Gyerekház, Pomáz
Séta a dinoszauruszokkal!
http://setaadinoszauruszokkal.hu

Több évnyi tervezgetést követően lenyűgöző színpadi show keretében kel életre a BBC díjnyertes filmsorozata, a Walking With Dinosaurs (itthon Dinoszauruszok - A Föld urai címmel látható a TV2-n).

Séta a dinoszauruszokkal!
Mini Tipp
http://minitipp.hu

A Budapesti Művelődési Központ táborozási és szabadidős program ajánló honlapja.

Mini Tipp
English Gym & Fun mozgás, játék angolul 2-7 éveseknek
http://www.englishgym.hu

English Gym & Fun az első olyan mozgásra, aktív tevékenységre késztetõ foglalkozás, amely angol nyelven ösztönzi a gyermekeket a feladatok teljesítésére, játszásra, éneklésre. Angol nyelvű, vidám, pergő mondókák, dalok adják a "gymnastic" alaphangulatát, ezeknek a ritmusára zajlik a torna, mozgás, játék. A torna 45 perces, a gyerekek angol nyelvű irányítással tornáznak, mozognak, játszanak saját életkoruknak megfelelõ módon.

English Gym & Fun mozgás, játék angolul 2-7 éveseknek
Budavári Labirintus
http://www.labirintus.com

Családi programok a Labirintusban Minden családot izgalmas kalandokkal és játékokkal vár vasárnap délelőttönként, 10 és 12 óra között a Gyereklabirintus. Az első órában játékmesterünk vezetésével izgalmas fejtörők és ügyességi játékok teszik próbára a kicsiket, majd ezt követően mindannyian bemerészkedünk a barlangrendszer mélyébe, ahol egy érdekes és kalandos világ tárul fel a gyermekek és szüleik előtt. Előzetes bejelentkezés nem szükséges. A Labirintus ugyanígy szolgálhat gyerekzsúr helyszínéül is. Előzetes bejelentkezést követően szombat-vasárnap 15 és 18 óra között egy igazán különleges helyszínen, izgalmas, játékos kalandtúrával kibővítve ünnepelhetik meg születésnapjukat barátaikkal a legkisebbek.

Budavári Labirintus
Zenebölcsi
http://www.zenebolcsi.blog.hu/

Barátnőm, Cili évek óta tart több helyszínen nagy sikerrel zenés, mondókás baba-mama foglalkozásokat. Képek, videók, szavazás.

Zenebölcsi
zsurok.hu - gyermekzsúr programok, zsúr animálás
http://www.zsurok.hu

A zsurok.hu társulatának tagjai aktív előadóművészek és pedagógusok. Gyerekzsúr programjainkkal általában házhoz megyünk, de külső helyszínen is megvalósíthatóak. Születésnapi / ünnepi zsúr programjaink kétórás animátori tevékenységet tartalmaznak, melyek zenés, énekes-táncos foglalkozások, interaktív játékokkal. Összeállított zsúrműsoraink opcionálisak, minden kívánságot örömmel teljesítünk. - Babazsúr (2-4 éves korig ajánljuk) - Ovis zsúr (4-7 éves korig ajánljuk) - Sulis zsúr (7-10 éves korig ajánljuk) - Gyerekzsúr (0-10 éves korig ajánljuk) Az animáláson kívül a tevékenységek az alábbi programokkal is kiegészithetőek: - Bohócműsor - Gitárműsor - Arcfestés - Kézműves foglalkozás

zsurok.hu - gyermekzsúr programok, zsúr animálás
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
gyermekeknek.wyw.hu: Gyermekeknek: Gyerek oldalak, gyermek játékok, játékboltok, online játékok gyerekeknek, táborozás, gyermek pályázatok.
Gyűjteményünkben 545 válogatott gyermekeknek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 545 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 290445