Gyerek programok > 2. oldal > Gyermekeknek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gyerek programok > 2. oldal > 34 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
szulinapibohoc.hu
http://www.szulinapibohoc.hu

Galagonya bohóc és barátainak ajánlata gyerekbulikhoz, szülinapi zsúrokhoz, gyereknapra..stb

szulinapibohoc.hu
Rajzolás oktatás
http://www.elmetagito.hu/

Jobb agyféltekés rajzolás tanfolyam az Elmetágítónál Budapest 13. kerületében

Rajzolás oktatás
Helen Doron angol nyelvoktatás gyerekeknek - Budapest 16
http://budapest16.helendoron.hu

Játékos angol nyelvoktatás gyerekeknek már 3 hónapos kortól egészen 14 éves korig. Nemzetközileg elismert egyedülálló módszer, szakképzett, kreatív nyelvtanárok. Gyermekbarát helyszín parkolási lehetőséggel Budapesten, a XVI. kerületben. Jöjjön el ingyenes bemutató foglalkozásunkra, legyen az angol gyermeke második anyanyelve!

Helen Doron angol nyelvoktatás gyerekeknek - Budapest 16
Gyerek szülinapi zsúr szervezés
http://www.emi-gyerekprogramok.hu/

Színvonalas egyedi gyerekzsúr szervezés képzett és tapasztalt animátorokkal. Zenés animációs játokok, bűvészkedés, bábműsor és mini disco. Emi gyerekprogramok

Gyerek szülinapi zsúr szervezés
Gyerek és felnőtt szórakoztatás - Eurobangee játékok és foglalkozások
http://eurobungee.hu

Gyermek és felnőtt szórakoztató foglalkozások, trambulin, légvár, ugrálóvár, játékok üzemeltetése, bérlése.

Gyerek és felnőtt szórakoztatás - Eurobangee játékok és foglalkozások
Családi nap: kreatív
http://www.kreativprogramok.hu/hu/gyerekrendezvenyek.html

Azokat a felnőtteket, akik hisznek a mesékben és ott érzik igazán jól magukat, ahol a varázslat megszületik a gyerekek nagyon szeretik.

Családi nap: kreatív
Hangra banda! jótékonysági fesztivál - 8 zenekar egy este, délután csa
http://www.hangrabanda.hu

Hangra banda! jótékonysági fesztivál – 8 zenekar egy este, délután családi nap 2012. június 2. Budapest, Akvárium Klub 2012. június 2-án „Hangra banda!” címmel nagyszabású jótékonysági fesztiválnak ad otthont a budapesti Akvárium Klub (a korábbi Gödör). Déltől családi programokkal várják az érdeklődőket, este pedig hét, a fiatalok körében népszerű rock és underground zenekar ad koncertet. A teljes bevételt rászoruló gyermekek táboroztatására fordítják. 12.00-tól a fesztivál családi programokkal is kedveskedik az idelátogatóknak: arcfestés, gyöngyözés, szélforgó-készítés, agyagozás, drámajáték, mesesarok és bábozás, Kincskereső ügyességi akadálypálya, játékok és tombola várja az idelátogatókat. Végül 17.00-tól a Földlakó lemezével a kicsik körében oly népszerű Hahó együttes koncertjével zárul családi program.

Hangra banda! jótékonysági fesztivál - 8 zenekar egy este, délután csa
Családi rafting kisgyerekeknek 4 éves kortól Szlovéniában
http://socarider.com/

Rafting kicsiknek és nagyoknak. Vadvízi túrák kisgyermekes családok részére. A rafting helyszínét úgy választjuk meg, hogy biztonságos legyen a gyerekeknek, ugyanakkor élvezetes maradjon a felnőtteknek. Így a gyerekek is aktív részesei lehetnek a túrának! Legyen együtt a család!

Családi rafting kisgyerekeknek 4 éves kortól Szlovéniában
Mozgásfejlesztés korcsolyával
http://gorkorcsolya.hupont.hu

A honlap bemutatja egy Magyarországon új sportág, a művészi görkorcsolyázás jótékony hatására. Lehetőséget kínál gyermekeknek és szülőknek a sport elkezdésére és a versenysportra, továbbá a mozgásfejlesztéssel foglalkozik, ír a korcsolyázás mozgásfejlesztő hatásáról és a tanulási képességek fejlesztésében játszott szerepéről.

Mozgásfejlesztés korcsolyával
Gyermek balett Budapesten
http://www.gyermekbalett.hu

Mit adhat gyermekének a klasszikus balett oktatás? Önfegyelmet, munkamorált, arányos izomzatot és szép tartást. A művészeti nevelés segíti a gyermekeket, hogy toleráns és kulturált, a művészetek befogadására és értékelésére nyitott személyiséggé váljanak. A gyermekek megtapasztalják a helyes testtartást, a ritmusok alkalmazását a mindennapokban. Mi a gyermek balett oktatást komolyan vesszük, és szeretnénk, hogy akik hozzánk járnak, azok is komolyan vegyék.

Gyermek balett Budapesten
Holló együttes - gyerekműsor, program gyerekeknek
http://hollo.iwk.hu/gyerekmusorok/

A Holló Együttes 30 éves előadóművészi múlttal, gyerekeknek szóló műsoraival nyújt élményt és szórakozást gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. Gyerekműsoraik, köztük az interaktív gyerekműsorok, elengedhetetlen részei a a szabadtéri, kulturális és szabadidős minőségi rendezvényeknek. Gyerekprogram Holló együttes nélkül szinte elképzelhetetlen. Műsorrendelés , ajánlatkérés az együttes honlapján feltüntetett bármely elérhetőségen lehetséges. Ízelítőül tekintsen bele YouTube-on elhelyezett videoklipjeinkbe : www.youtube.com/playlist?list=PL91B785FBB46D9A8A

Holló együttes - gyerekműsor, program gyerekeknek
Falovacska muzsika és Kerekítő Bábos torna baba-mama foglalkozás
http://www.falovacska.hu

A foglalkozások 0-3 éves korú gyermekeknek és szüleinek szólnak, akik szeretnek énekelni, mondókázni, ölbeli játékokat játszani. A foglalkozásokon ölbeli játékok, népköltések, népdalok és élő hangszerjáték nyomán születik meg a játék öröme. A magyar néphagyományból merített mondókák, dalok, ölbeli játékok (höcögtetők, lovagoltatók, altatók, hintáztatók) világába kalandozhatunk, illetve megismerjük más népek dalait is.

Falovacska muzsika és Kerekítő Bábos torna baba-mama foglalkozás
Gyerek balett
http://www.balett-gyerekeknek.hu

Az Ön gyermeke is a Diótörő operaházi előadása alatt döntötte el, hogy balettozni szeretne? Balettiskolámban megvalósíthatja álmát, és balett hercegnővé/herceggé változhat, a színpadi bemutatókon pedig beleképzelheti magát a balett előadások varázslatos világába. A balettnek a testmozgáson kívül számos jótékony hatása van. A balettórák és balett előadások látogatásával fejlődik a gyermek képzelőtehetsége, megkedveli a komolyzenét, az egész balettel kapcsolatos kultúrát, és sokkal nyitottabb lesz a művészetekre. Ezen kívül gyermeke óvodai és iskolai tevékenysége is sokkal aktívabb és produktívabb lesz a többiekhez képest.

Gyerek balett
Mesemanók
http://www.mesemanok.hu/

Játékos interaktív gyerekműsor zenével, énekkel. Kiválóan fejleszti a gyerekeket és közben szórakoztat is.

Mesemanók
Testfestés.biz
http://testfestes.biz

Remek test- és arcfestéseket készítenek gyermekeknek személyes események alkalmára a vállalkozás művészei.

Testfestés.biz
Hirdetések
Oldal leírása
gyermekeknek.wyw.hu: Gyermekeknek: Gyerek oldalak, gyermek játékok, játékboltok, online játékok gyerekeknek, táborozás, gyermek pályázatok.
Gyűjteményünkben 546 válogatott gyermekeknek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 546 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 290450