Gyermek Színház > 2. oldal > Gyermekeknek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gyermek Színház > 2. oldal > 22 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Szamóca Színház
http://szamocaszinhaz.blogspot.hu/

Szamóca Színház honlapja. Műsoraink, előadásaink, információk.

Szamóca Színház
Óperenciás Bábszínház
http://operenciasbabszinhaz.hu/

Óperenciás Bábszínház honlapja.

Óperenciás Bábszínház
Bóbita Bábszínház
http://www.bobita.hu/

A Bóbita Bábszínház 1961-ben jött létre Pécsett Kós Lajos vezetésével. A Bóbita Bábszínház 2004. január 1-től önálló intézmény.

Bóbita Bábszínház
Szegedi Miniszínház
http://www.miniszinhaz.hu/

Szegedi Miniszínház honlapja.

Szegedi Miniszínház
Buza szemek művészeti iskola
http://www.buzaszemek.atw.hu/

A "Buza szemek" az Őze Lajos Művészeti iskola - a Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozón (2008), ezüst minősítést nyert - kerületi csoportja.

Buza szemek művészeti iskola
Stúdió K Színház
http://www.studiokszinhaz.hu/

A Stúdió K Színház minden évben új ősbemutatót tart kiváló kortárs írók (Mosonyi Aliz, Balla Zsófia, Szilágyi Andor, Kántor Péter) klasszikus mesék nyomán készült, a társulat különleges, báb-színész-élőzene ötvözte (távol-keleti mintákat is követő) technikájára építő műveiből. (Részlet egy kritikából: „A képzőművészetileg is izgalmas figurákat a hozzájuk intim közelségbe hajoló színészek keltik életre, maguk is szereplővé válva. Mindezt az teszi még izgalmasabbá, hogy egyszerre többen is mozdítják a bábokat. A tárgyak és a kellékek is állandó átváltozásra képesek, szellemes ötletekből felépített képek teremtik meg a történet helyszíneit. Olyan kreatív színház ez, amely igazi örömet jelent gyereknek, felnőttnek egyaránt.”) Törzsközönsége egyre nagyobb, a színvonalat a kritika és a szakma a legkomolyabb elismerésekkel, díjakkal honorálja.

Stúdió K Színház
Harsányi Gábor színitanoda
http://www.szinitanoda.com

Harsányi Gábor Stúdió 2002 óta működik Budapesten. Munkánk alapja az koncentrációs és kommunikációs készség fejlesztése. A helyzetgyakorlatok, szerep játékok, rögtönzéses feladatok valamint ének és tánc órák során elősegítjük, hogy a fiatalok megismerjék saját magukat és képességeiket megtanulják alkalmazni az életben. A stúdió eközben tehetségkutatással is foglalkozik, amelynek lényege, hogy a nálunk tanuló diákok képességeit megfigyeljük és a beszéd-ének-tánc-szinkron vagy előadókészségek terén kiemelkedő érdeklődést mutató fiataloknak igyekszünk több lehetőséget biztosítani tehetségük kibontakozásában. Büszkék vagyunk arra, több felnőtt tanítványunk sikeresen továbbtanult és jelenleg már főszerepet játszik budapesti színházakban (Operett-Kolibri-Budapesti Kamara). Ezen kívül a gyerekeink egy része szinkronizálással foglalkozik a mai napig egyfajta mellékállásként.

Harsányi Gábor színitanoda
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
gyermekeknek.wyw.hu: Gyermekeknek: Gyerek oldalak, gyermek játékok, játékboltok, online játékok gyerekeknek, táborozás, gyermek pályázatok.
Gyűjteményünkben 546 válogatott gyermekeknek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 546 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 290450