Gyorsmenü megjelenítése
 Talált weboldalak ebben a kategóriában: Játszóház Budapest, 22 weboldal.
Kategória leírása: Játszóházak Budapesten, budapesti játszóház weboldalak gyűjteménye.

Linkek Rendezés: PageRank | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Mintatvben játszóház
Mintatvben játszóház
http://www.mintatvben.hu

A mintatvben játékboltban állandó gyermekrogramokkal,születésnapi rendezvénnyel,nyári táborral,állati showval,bohóccal és családi kreatív napokkal várjuk a családokat.  

www.mintatvben.hu
Pán Péter Játszóház
Pán Péter Játszóház
http://www.panpeterjatszohaz.hu/

Budapest - Campona, Dunakeszi Auchan hipermarket.  

www.panpeterjatszohaz.hu
Zabhegyező Játszóház
Zabhegyező Játszóház
http://www.c3.hu/~zabhegy/kaposzta/

Zabhegyező Játszóház - Káposztásmegyer.  

www.c3.hu
Mazsola Játszóház - Budapest
Mazsola Játszóház - Budapest
http://www.mazsolajatszohaz.hu/

A játszóház 2005 tavaszán nyílt meg a belvárosban. Úgy éreztük, hogy kell egy olyan hely, ahol a babák és szüleik egyaránt kikapcsolódhatnak, mert szerintünk a kettő nem feltétlenül zárja ki egymást.  

www.mazsolajatszohaz.hu
Boribon mozgás- és képességfejlesztő kuckó
Boribon mozgás- és képességfejlesztő kuckó
http://www.boribonkucko.hu/

Cini-cini muzsika • Bukfenc babatorna • Bukfenc ovistorna • Bábterápia • Alapozó terápia • Diszlexia prevenció • Játékos iskola felkészítő • Kisiskolai fejlesztő foglalkozás • Drámapszichológia kamaszoknak  

www.boribonkucko.hu
Mega Játszóház
Mega Játszóház
http://www.megajatszohaz.hu/

Nagy méretű sportcsarnokokat töltünk meg különleges felfúlható játékokkal. Szórakoztató műsor, arcfestés, koncertek.  

www.megajatszohaz.hu
Elevenpark - Játékélmény 4000 négyzetméteren
Elevenpark - Játékélmény 4000 négyzetméteren
http://www.elevenpark.hu

Budapest és Magyarország legnagyobb beltéri játszótere 4000 négyzetméteren! Különleges, eddig nem ismert játékokkal 0-14 éves korig, étteremmel, babasarokkal és sok egyéb érdekességgel. Kikapcsolódási lehetőség a szülők számára is!  

www.elevenpark.hu
Kópévár Játszóház - Budapest
Kópévár Játszóház - Budapest
http://kopevar.hu/

A Kópévár Játszóház arra fekteti a hangsúlyt, hogy a gyermekek játék közben fejleszthessék képességieket, így egyszerre legyen nagyon hasznos és mégis szórakoztató az elfoglaltság.  

kopevar.hu
Grübedli Játszóház
Grübedli Játszóház
http://www.grubedli.hu

A Grübedli Játszóház igényes, hangulatos, izgalmas játékokkal teli birodalom, ahol gyermekeddel együtt játszhatsz és szakképzett gyermekfelügyelőt biztosítunk, hogy ügyeidet, nyugodtan intézd, amíg mi gyermekedre vigyázunk  

www.grubedli.hu
Sárkányvár Játszóház
Sárkányvár Játszóház
http://www.mikkamakka.hu/sarkanyvar/

Nem a szokványos gyermekmegörzõ vagy játszóház, hanem színvonalas családi és gyermek játékbirodalom! - Campona  

www.mikkamakka.hu
Játékpalota Játszóház - Budapest
Játékpalota Játszóház - Budapest
http://www.jatekpalota.hu/

Az Óbudán megtalálható 550 nm-es Játékáruház és 500 nm-es Játszóház felhőtlen kikapcsolódást ígér kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt.  

www.jatekpalota.hu
Ugrálóváras gyermekpark a XIII. kerület Reitter Ferenc utcában!
Ugrálóváras gyermekpark a XIII. kerület Reitter Ferenc utcában!
http://www.gyermekpark.eoldal.hu

Ugrálóváras gyermekpark a XIII. kerület Reitter Ferenc utca 131 szám alatt. 130nm-es ugrálóvár, elektromos kisautók, hinta, kerékpár és egyéb játékok. A belépés ingyenes. Ugrálóvár: 20perc 300.- Ft.  

www.gyermekpark.eoldal.hu
Kalandpark Játszóház XVII.
Kalandpark Játszóház XVII.
http://www.jatszohaz.hu/

RÖVIDEN, hogy miért éppen hozzánk: • Mert játszóházunk egy 700 m2-es gyerekszoba, ahol óriás csúszda, légvárak, labirintus rendszer, labdatenger, golyó ágyú, készségfejlesztő játékok várnak! • Mert ez nem csak játszóház, ez élménypark! • Mert nálunk együtt játszhatsz a Szüleiddel! • Mert kalandozásaid során mesehősökkel is találkozhatsz! • Mert képzett, mosolygós játékmestereinkre nyugodtan rá bízhatod magad! • Mert mi úgy építettük a Kalandparkot, hogy nyugodtan tudjál esni-kelni, csúszni-mászni! • Mert mi szeretjük, hogy mosolyt varázsolhatunk az arcodra! • Mert a Kaland Caféban rengeteg finomság vár! • Mert mi minden nap 10.00-20.00 óráig várunk! • Mert nálunk mindig új szolgáltatások várnak! • Mert mi a szülinapi, névnapi és céges rendezvények szervezésében is otthon vagyunk!  

www.jatszohaz.hu
Little bird családi napközi és játszóház
Little bird családi napközi és játszóház
http://www.littlebird.hu

Szép, igényes, gazdagon felszerelt családi napközi és játszóház bölcsődés és ovódás korú gyermekeknek. Zenés foglalkozások drámapedagógussal, játékos ovis angol anyanyelvű tanárral minden héten. Igény szerinti gyermekfelügyelet néhány órára, fél- vagy egész napra, rendszeres jelleggel a családi napköziben. Mosolygós, csupaszív gondozóink szeretettel várnak minden 1-4 éves kisgyereket. 1112 Budapest, Hosszúréti utca 41-43 C. fsz.  

www.littlebird.hu
Galagonya bohóc szülinapi játszóháza
Galagonya bohóc szülinapi játszóháza
http://www.szulinapijatszohaz.hu/

Galagonya bohóc közel 1000 szülinapon vett részt eddigi pályafutása alatt és a megszerzett tapasztalataira támaszkodva nyitotta meg kifejezetten szülinapokra optimalizált játszóházát Budapesten a XI. kerületben egy zöldövezeti üzlethelyiségben.  

www.szulinapijatszohaz.hu
Nyitogató gyermekház
Nyitogató gyermekház
http://www.nyitogatogyermekhaz.hu

Megnyílt a Nyitogató Gyermekház! Egy foglalkoztató játszóház, a Gábor Áron és Bimbó út sarkán, a II. kerületben, ahol szakemberek (fejlesztő- és gyógypedagógus, logopédus, gyógytornász, konduktor, pszichológus, óvoda-pedagógus) képesítésüknek megfelelően fo glalkoznak a gyerekekkel. Itt fejlesztőcsoportokban, illetve egyénileg is játszva, szórakozva fejlődni, ügyesedni, okosodni vagy csak jól elfáradni! Cím: Budapest II. kerület, Gábor Áron út 46. 36304116909 , Foglalkozások, szolgáltatások: komplex fejlesztő programok, képesség-fejlesztő foglalkozások, felmérés, logopédia, mozgásterápiák (ayres, alapozó, inpp, konduktív, DSGM), tanulásmódszertan, iskola-előkészítés, torna, óvoda-előkészítés, prevenciós torna, pszihológia, kézműves, néptánc, gyermekfelügelet, dúdoló, maszatolás, tipegő torna, minidisco, dráma, színjászó kör, mesedélután, fülemüle, játszóház, születésnapi rendezvények, rendezvény kitelepülések  

www.nyitogatogyermekhaz.hu
Minicity, a gyerekváros 
Minicity, a gyerekváros 
http://mini.city.hu/

MiniCity a Nyugatinál! Interaktív kiállítás, családi program, ahol a kicsik belekóstolhatnak szüleik világába. A gyerekek a méretükre szabott környezetben belebújhatnak a felnőttek bőrébe és kipróbálhatnak különböző állásokat, például: hírmondó, orvos, autószerelő. Játékosan ismerkedhetnek meg a nagybetűs ÉLET-tel.  

mini.city.hu
StipiStopi Játszóház és Kalandpark Pomázon, Igazi élménybirodalom
StipiStopi Játszóház és Kalandpark Pomázon, Igazi élménybirodalom
http://www.stipistopi.com

Üdvözlünk a Stipi-Stopi fantasztikus világában! Ha szeretnél egy nagyon klassz játszóház és kalandpark látogatója, sőt klubjának tagja lenni, akkor tarts velünk, megmutatjuk, mit is rejt a Stipi-Stopi izgalmas élménybirodalma! A Stipi-Stopi egy egészen új helyszíne a felhőtlen, játékos kikapcsolódásnak. Pomázon, Budapesttől néhány kilométernyire találsz minket. 1200 nm-en kínálunk változatos programokat a legkisebbeknek, a kicsit nagyobbaknak és a már egészen nagyoknak is. De igazán úgy gondoljuk, hogy nálunk még a felnőttek is újra gyerekekké válnak majd, és bekapcsolódnak a bolondozásba. A múlt héten szuper szülinapi zsúrt tartott nálunk egy barátunk! Szerintem gyere, és próbáld ki te is, hogy milyen, ha velünk zsúrozol. Három terem közül választhatsz aszerint, hogy hány vendéged is lesz. Buliztál már akváriumban? Hívott már meg téged az óriás magához zsúrozni? És köszöntött más fel cirkuszi oroszlán a szülinapodon? Nálunk minden előfordulhat!  

www.stipistopi.com
Kreatív játszóház
Kreatív játszóház
http://www.pancsolopalota.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=27 ...

Időszakos gyermekfelügyeletet biztosítunk jól felszerelt játszóházunkban szülővel együtt és beszoktatás után szülő nélkül is. Szakmailag magas színvonalú gyermekfelügyelet (csecsemő és- kisgyermek gondozónő, óvónő, fejlesztő pedagógus) Nyitva tartási idő: reggel 8 – 18-ig Játszóházunk házirendje és napirendje a bölcsis és ovis csoportjainkéhoz hasonló, igényelhető : - étkezés ( reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna ) – előzetes bejelentkezés esetén - úszásoktatás - kreatív program - fejlettségi felmérések, gyógypedagógiai diagnosztika  

www.pancsolopalota.hu
Bongo Kids Club
Bongo Kids Club
http://www.aqua-world.hu/hu/gyermekjatszo

A Bongo Kids Club a Ramada Resort - Aquaworld Budapest szállodában található. Reggel 10-től este 21-ig várjuk a gyerekeket nagy szeretettel. * Nálunk kicsik és nagyok megtalálják a koruknak megfelelő játékokat * Nálunk télen-nyáron, hidegben és melegben is kedvére kúszhat, mászhat, csúszhat és ugrálhat gyermeke * Amíg a gyerkőc felügyelet mellett szórakozik, addig anya kikapcsolódhat vagy szépülhet az Oriental Spa- és Fitneszközpontban és apa kedvére élvezheti a barátokkal az élményfürdő csúszdáit  

www.aqua-world.hu

Előző lap [1] 2 Következő lap