Táborozás, gyermektábor > Vallási táborok > Gyermekeknek - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Táborozás, gyermektábor > Vallási táborok > 3 weboldal. Kategória leírása: Vallási táborok, vallási felekezetek táborai.

gyermekeknek.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Élet szava tábor
Élet szava tábor
http://www.eletszava.org/

WOL Élet Szava Magyarország Alapítvány táborai.

www.eletszava.org
Vallási táborok - Keresztény Önkéntesek Szövetsége az ifjúságért
Vallási táborok - Keresztény Önkéntesek Szövetsége az ifjúságért
http://www.koszi.net

Keresztény élménytáborok, ahol egy nyári hétre kiszakadhatsz a szürke hétköznapokból, és egy felejthetetlen, kalandos hetet élhetsz át! Sok-sok igaz barátra lelhetsz, rengeteg izgalmas játékban és vetélkedőben, tartalmas beszélgetésben lehet részed, mindezt pedig egy megértő és családias hívő közösségben élvezheted. Ha Te is vágysz egy kis nyári felüdülésre, ahol velünk együtt énekelhetsz, táncolhatsz, beszélgethetsz, és közben találkozhatsz Istennel és az Ő különböző arcaival, miközben rengeteg játékra és nevetésre számíthatsz, ha szeretnél új barátokat és életreszóló élményeket szerezni, jelentkezz bátran! Nem számít, hogy milyen felekezethez tartozol, gyere, szeretettel várunk! Jelentkezés a honlapon: www.koszi.net Kapcsolat: Frenyó István, 06 30 639 1448, koszi@koszi.net

www.koszi.net
Életfonal – keresztény életvezetési tábor
Életfonal – keresztény életvezetési tábor
http://koszi.net/index.php?j=teletfonal

Az Életfonal egy olyan keresztény életvezetési tábor, ahol a fiatalokat foglalkoztató kérdésekről lehet őszintén beszélgetni, és megoldásokat találni Krisztus segítségével. A mai világban nehéz nem elsodródni, megállni a lábunkon, ezért jó, hogy van egy hely, ahol tudhatod: Közénk tartozol. Kiscsoportos beszélgetések, interaktív áhítatok, drámafoglalkozások, műveltségi vetélkedők, közösségépítő játékok és más fiatalos programok várnak a négynapos hétvége alatt.

koszi.net
Oldal leírása
gyermekeknek.wyw.hu: Gyermekeknek: Gyerek oldalak, gyermek játékok, játékboltok, online játékok gyerekeknek, táborozás, gyermek pályázatok.
Gyűjteményünkben 638 válogatott gyermekeknek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 638 | Várakozó linkek: 3 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 337600