Táborozás, gyermektábor > Gyermekeknek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Táborozás, gyermektábor > 10 weboldal. Kategória leírása: Táborozás, gyerektáborok, gyermektábor, erdei iskola. Gyerektáboroztatással foglalkozó weboldalak gyűjteménye.

gyermekeknek.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Gyermektábor.hu
http://www.gyermektabor.hu/

A Gyermekek Táborozásáért Alapítvány honlapja. A 2016-ban felújított hédervári Kócsag Tábor 30 fős diákszállással, külön fürdőszobás szobákkal, étkezővel és melegítőkönyhával, valamint foglalkoztató épülettel és nagy kerttel várja a kikapcsolódásra vágyó családokat, osztályokat, táborozni vágyókat.

Gyermektábor.hu
Kamaraerdei Ifjúsági Tábor
http://www.kamaraerdo.hu/

Kamaraerdei Ifjúsági Park - Nyári táborok, úszótábor...

Kamaraerdei Ifjúsági Tábor
Zánka.hu
http://www.zanka.hu/

Zánkai gyermek és Ifjúsági centrum.

Zánka.hu
Tengeri Iskola
http://taborozas.lapunk.hu/

Tengeri Iskola - Nyári ifjúsági-és gyerektábor az adriai-tengeren.

Tengeri Iskola
Táborok minden mennyiségben, minőségi garanciával, alapítványi támogat
http://www.taborhelyszinek.hu/

Nyári táborok, edzőtáborok, erdei iskolák, tánctáborok, gólyatáborok, üdülés a Lakóhelyónkért Alapítvány támogatásával. Egyedi, olcsó mégis kényelmes, minden igényt kielégítő megoldások táborozóknak, üdülni vágyóknak.

Táborok minden mennyiségben, minőségi garanciával, alapítványi támogat
Víz-party táborozás
http://www.taborozas.lapunk.hu/

Aki szeretné igazán jól érezni magát, az jöjjön el velünk az Adriára táborozni. Több helyszín közül választhatsz, és igérjük nem bánod meg. Sok-sok játék, sport, strandolás, túrázás, kirándulás a felejthetetlen szépségű nemzeti parkokba, hajózás, és sok minden más, amitől emlékezetessé válik a nyarad. Ha itthon szeretnéd eltölteni a vakációt, gyere el a Dráva menti táboraink egyikébe. További információt a www.tengeriiskola.mlap.hu, valamint a www.taborozas.lapunk.hu oldalakon találtok, e-mail: tengeriiskola@freemail.hu tabor7@freemail.hu

Víz-party táborozás
Liget Üdülő Kemping és Tábor
http://www.taborod.hu/velence.html

Gyermek és ifjúsági tábor. Ideális helyszínt biztosítunk edzőtáborok, osztálykirándulások, vallási és gólyatáborok, erdei iskolák lebonyolításához.

Liget Üdülő Kemping és Tábor
Mártoni tábor várja szeretettel a kikapcsoldódni vágyókat!
http://www.martonitabor.hu

Tábori körszemle A 7500 m2-es területen 60 főre tudunk szállást biztosítani fűthető, 5 személyes faházakban és egy két szintes épületben. Fürdőszoba faházanként és az épületben szintenként található. Természetesen sátorozásra is van lehetőség saját felszereléssel, ha nomádabb körülményeket szeretnéd kibróbálni. Korábban iskola és kollégiumként működött, így közösségi termekben nem szűkölködik. Ha te is sokat internetezel, akkor örömmel jelzem, hogy számítógépszobával és internetes kapcsolattal rendelkezünk. Természetesen a táborozás nem erről szól, ezért csak korlátozottan használható. Étkezés helyben megoldott saját étkezőnk és konyhánk által. A táborhely korábban iskola és kollégiumként muködött, ezért bőven van hely csoportos játékokra a szabadban és esőtől védett helyen is. Szeretettel várunk mindenkit!

Mártoni tábor várja szeretettel a kikapcsoldódni vágyókat!
Délegyházi táborhely
http://www.tavirozsakemping.hu/rendezvenyhez.php

A kemping területe részben vagy egészben táborok, rendezvények számára is bérelhető. Faházakban szállást 80 főig tudunk biztosítani (további férőhelyek bérelhető lakókocsikban állnak rendelkezésre, valamint lehetőség van sátorozni is). Külön közösségi helyiség, fedett büfé, több tűzrakóhely és grillezési lehetőség, nagy füves terület és stég használati lehetőség, szükség esetén csoportos étkeztetéssel.

Délegyházi táborhely
Eurohungaricum Alapítvány táborok
http://eurohungaricum.hu

Az Eurohungaricum Közhasznú Alapítvány elsősorban gyermekeknek szervez és bonyolít le szórakoztató programokkal teli táborokat: angol, német, kreatív, logikai és sport táborok.

Eurohungaricum Alapítvány táborok
Hirdetések
Oldal leírása
gyermekeknek.wyw.hu: Gyermekeknek: Gyerek oldalak, gyermek játékok, játékboltok, online játékok gyerekeknek, táborozás, gyermek pályázatok.
Gyűjteményünkben 638 válogatott gyermekeknek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 638 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 337606