Kirándulás gyerekekkel > Vidámpark, élménypark > Gyermekeknek - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kirándulás gyerekekkel > Vidámpark, élménypark > 13 weboldal. Kategória leírása: Vidámpark, élménypark, játékparkok gyűjteménye.

gyermekeknek.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Mesepark Ausztriában
Mesepark Ausztriában
http://www.noinet.hu/cikknezo.php?id=260

Ha unod már a vidámparkot, az állatkertet, a játszóházakat, érdemes egy kitérőt tenni a szomszédos Ausztriában található meseparkba.

www.noinet.hu
Budapesti Vidámpark
Budapesti Vidámpark
http://www.vidampark.hu/

Budapesti Vidámpark honlapja.

www.vidampark.hu
Similabda Vidámpark - Bélapátfalva
Similabda Vidámpark - Bélapátfalva
http://similabda.hu/

Similabda Vidámpark - Bélapátfalva - Similabda Bt.

similabda.hu
Vadnyugati élmények itthon
Vadnyugati élmények itthon
http://www.vadnyugativaros.hu/

A Vadnyugati városban indián és cowboy lehet az ország apraja nagyja. Vidám kikapcsolódás kellemes környezetben gyermekes családok, gyerekek számára, természetesen vadnyugati hangulatban. Látványos western show, aranymosás, indiánútvesztő, íjászat és még számtalan játék vár mindenkit.

www.vadnyugativaros.hu
Forma 1/2 - Gyerek autóssuli
Forma 1/2 - Gyerek autóssuli
http://www.gyerekautossuli.hu/

Forma 1/2 - Gyerek autóssuli - Mogyoród

www.gyerekautossuli.hu
Németh Vidámpark
Németh Vidámpark
http://nemethvidampark.fw.hu/

Németh utazó vidámpark. Vállalunk mindenféle rendezvény búcsú, falunap városnap, vállalati bulikon sör vagy bármilyen fesztiválon.

nemethvidampark.fw.hu
Piliscsévi Játékpark
Piliscsévi Játékpark
http://www.piliscsevijatekpark.hu

Óvodás és kisiskolás csoportok számára biztosít többféle, tartalmas programlehetőséget. A félnapos vagy délelőtti kirándulás egy rövidített programlehetőség a Piliscsévi Játékparkban ovisoknak vagy kisiskolásoknak egy kirándulás keretein belül. A játékparkban lehetőségük van a gyerekeknek továbbá egynapos kiránduláson és nyári táborokban is részt venni, illetve családi napot és gyermeke szülinapi zsúrját is megrendezheti nálunk. A Piliscsévi Játékpark egy olyan fontos szerepet tölt be, mely egyaránt segít szülőknek, pedagógusoknak, gyerekeknek megadni egy olyan lehetőséget, ami egy kirándulás vagy nyári tábor keretein belül adja meg a természet közelségét, a játék élményét, a másként tanulás örömét, elérhető módon és áron.

www.piliscsevijatekpark.hu
Katica Tanya Aktív Pihenés Központ
Katica Tanya Aktív Pihenés Központ
http://www.katicatanya.hu

A Katica Tanyán az igazi élmény minden összetevője rendelkezésre áll: többféle szállás, rugalmas ellátás, 60 féle ingyenesen igénybe vehető bel- és kültéri játék, 50 féle program a gazdálkodás, kézművesség, hagyományőrzés és természetismeret témakörökben. Aki ellátogat egyszer a Katica Tanyára, az gazdagabb lesz egy nagyszerű élménnyel!

www.katicatanya.hu
Dinópark Ausztriában
Dinópark Ausztriában
http://www.styrassicpark.hu/

A Park egy öthektáros gyönyörű erdőben, életnagyságú, a paleontológiai kutatások eredményeinek tökéletesen megfelelõ, tehát valósághű modellekkel mutatja be a dinoszauruszok történetét, megjelenésüktől - drámai kihalásukig. A megdöbbentő méretű, történelem előtti őslényeken, majd a jégkorszak állatain kívül, az ember történetének hét millió évét illusztráló, szintén életnagyságú makettsorok is kiváló környezetet, felbecsülhetetlen ismeretanyagot biztosítanak a rendhagyó biológia-, földrajz-, történelemórákhoz.

www.styrassicpark.hu
Holdfény liget kalandpark
Holdfény liget kalandpark
http://holdfenyliget.hu/

A kalandparkban rengeteg szórakoztató, sportos aktivitás található egy helyen. A kicsik és a nagyok számára kialakított erdei drótkötél pálya izgalmas és szórakoztató. A kalandparkban nyári tábor szabadban és élményekben gazdagon telhet a szünet.

holdfenyliget.hu
Élményház télen-nyáron
Élményház télen-nyáron
http://www.exbox.hu

Az eXbox Action Park egyik legfőbb célja, hogy élménycentrikus testmozgás útján a fiatalokat bevezessék a rendszeres sportolás világába. Fedett kalandparkunk segítségével télen-nyáron, rossz időjárási körülmények között is űzhetőek benne a különböző extrém sportok, mint például a magaslati drótköteles kalandpályázás, a görkorcsolyázás, gördeszkázás, falmászás vagy a streetball.

www.exbox.hu
Kalanderdő Szilvásvárad
Kalanderdő Szilvásvárad
http://kalanderdo.hu

A szilvásváradi kalandparkban többféle helyszínen és különböző pályákon tehetik próbára bátorságukat a hozzánk érkező csapatok. Például különböző jellegű és nehézségű kötélpályák közül választhatnak, pöröghetnek a bungee trambulinon, és az íjászattal is megismerkedhetnek. Az izgalomra vágyók kipróbálhatják lézerharc játékunkat, akik pedig szeretik a száguldást, azoknak a monsterroller (hegyi roller) izgalmas pályáit ajánljuk. A legkisebbek rendelkezésére áll "Mini Kalanderdőnk", ahol két alacsony-kötélpályát (Maci-pálya, Mókus-pálya) használhatnak a gyerkőcök, olyan felszerelésben, mint a nagyok!

kalanderdo.hu
Seholsziget Kalandpark - gyermek programok
Seholsziget Kalandpark - gyermek programok
http://www.seszi.hu/

Egy szigetnyi élménnyel várjuk a családokat és gyermekcsoportokat Nőtincsen. Olyan szolgáltatásokat és programokat kínálunk, mint például lovaglás, lovaskocsikázás, kézműves foglalkozás, íjászat, mini állatkert, állatsimogató, kis vonat és erdei madárösvény. Az éhes látogatóink pedig hagyományőrző ételek közül is válogathatnak.

www.seszi.hu
Oldal leírása
gyermekeknek.wyw.hu: Gyermekeknek: Gyerek oldalak, gyermek játékok, játékboltok, online játékok gyerekeknek, táborozás, gyermek pályázatok.
Gyűjteményünkben 638 válogatott gyermekeknek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 638 | Várakozó linkek: 3 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 337600