Játszóházak > Gyermekeknek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Játszóházak > 10 weboldal. Kategória leírása: Gyerek játszóház: Játszóházak Budapesten és vidéken, foglalkoztató házak, játékprogramok.

gyermekeknek.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

CsaládiNet Kisokos
CsaládiNet Kisokos
http://www.csaladinet.hu/kisokos/?target=search_kisokos

Játszóházak Budapesten és vidéken.

www.csaladinet.hu
GEKKO Játszóházak - Országos
GEKKO Játszóházak - Országos
http://www.gekkonet.hu/

A honlapunkon ingyenes szaktanácsadással állunk a szülők és pedagógusok rendelkezésére, illetve bemutatjuk mit nyújtanak a GEKKO Képességfejlesztő Játszóházak az Ön gyermekének.

www.gekkonet.hu
Babanet Fórum - Játszóházak
Babanet Fórum - Játszóházak
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/279/36398.html?1116161195

Babanet Fórum - Játszóházak

www.babanet.hu
Állatkert játszóház
Állatkert játszóház
http://www.jatek-mester.hu/?content=allatkert

Az Állatkert Játszóház 800 nm- en klímatizált vendégtérrel várja vendégeit. A játszóházban egy idõben 80 gyermek tartózkodhat, akik 0-14 éves korig vehetik igénybe a játszóházat.

www.jatek-mester.hu
Kiskobak és Gézengúz családi napközi Debrecen
Kiskobak és Gézengúz családi napközi Debrecen
http://www.kekmadar-liget.hu/

Szeretnéd, hogy gyermeked akkor is jól érezze magát, ha nem veled tölti az idejét? Megoldás a Kiskobak és Gézengúz családi napközi Debrecen. Nyári gyerekfelügyelet és gyerektábor, magánbölcsőde, magánóvoda.

www.kekmadar-liget.hu
Játszótér kereső
Játszótér kereső
http://jatszoterkereso.hu

Budapesti játszóterek fényképpel és térképpel, kerületek szerint rendezve. Ha már unjátok a megszokott játszótereteket, akkor itt a lehetőség keressetek egy másikat. Lehetőség van értékelni is az adott játszóteret, és megírhatjátok a véleményeteket is róla. A játszóterekhez segítünk megtervezni az útvonalat is, akár autóval akár bkv-val.

jatszoterkereso.hu
Kölyökvilág Játszóház
Kölyökvilág Játszóház
http://www.kolyokvilag.com

A Kölyökvilág Játszóház 2011. augusztus 22-én megnyitotta kapuit, ahol gyermekek és szüleik egyaránt szórakozást és, kikapcsolódást találnak maguknak. Óbudán a Bécsi úti Tesco áruházban, 300m2-es, napfényes, légkondicionált, télen-nyáron egyenletes, kellemes hőmérsékletű 9m-es belmagasságú helységben, a legmodernebb játékokkal várjuk 10 éves korig a kalandvágyó gyermekeket és szüleiket. Gyakorló szülőként sokan szembesülnek azzal, hogy kicsi gyermekeikkel nem találnak megfelelő, kényelmesen és gyorsan elérhető közös kikapcsolódási, szabadidő eltöltési lehetőséget. Nem kell tovább keresgélni, megtalál

www.kolyokvilag.com
M5 Gyerekcenter Játszóház
M5 Gyerekcenter Játszóház
http://www.gyerekcenter.hu

A gyerekek mozgásigénye olyan nagy, hogy a profi sportolók elfáradnának mellettük. Éppen ezért szükségük van egy helyre, ahol kitombolhatják magukat, önfeledten játszhatnak velük egykorú gyerekekkel, azonban biztonságos körülmények között, felügyelet alatt. A Gyerekcenter Játszóház különböző játékain, trambulinjain, ugrálóvárán, mászódombján és óriás csúszdáján a gyerekek kellemesen elfáradhatnak. Születésnapi, névnapi zsúrok, családi összejövetelek és céges rendezvények lebonyolítását is vállaljuk! Nyitva tartás: Hétfő-péntek: 14:00-20:00 Szombat-vasárnap: 10:00-20:00 Ünnepnap, munkaszüneti nap, iskolai-óvodai szünet: 10:00-20:00 Bővebb információt honlapunkon talál: www.gyerekcenter.hu Elérhetőségek: Cím: 1237. Budapest, Nagykőrösi út 349. Telefon: 0620-2627722 vagy 061-2832774 E-mail: info@gyerekcenter.hu

www.gyerekcenter.hu
Bölcsőde
Bölcsőde
http://baba-sziget.com/

Hadd mutassam be Önöknek a Baba Sziget bölcsődéjét, mely elmondhatom, nem egy szokványos intézmény. Itt ugyanis a csoportok nincsenek túlzsúfolva, a létesítményben lehetőséget kapnak a gyermekek arra, hogy minden nap egyre jobban megbarátkozzanak a vízzel, ugyanis naponta fél órát foglalkoznak velük szakképzett edzők. A pedagógusok a szülőket bevonva a nevelésbe törekednek a kis egyének helyes fejlődésére, mozgásuk finomítására, valamint a szocializálódásra. Saját kis buszsukkal lehetőséget nyújtanak arra, hogy számos nevezetességet, szórakozóhelyet megtekingessenek a gyermekek.

baba-sziget.com
Aranykapu Gyermekház
Aranykapu Gyermekház
http://aranykapugyermekhaz.hu/

Intézmányünk készségfejlesztő foglalkozásokkal, bölcsődei ellátással, nyári táborral, családi napközivel várja az Ön gyermekét is. Látogasson el weboldalunkra, ismerje meg szolgáltatásunk!

aranykapugyermekhaz.hu
Oldal leírása
gyermekeknek.wyw.hu: Gyermekeknek: Gyerek oldalak, gyermek játékok, játékboltok, online játékok gyerekeknek, táborozás, gyermek pályázatok.
Gyűjteményünkben 638 válogatott gyermekeknek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 638 | Várakozó linkek: 3 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 337600